2015-02-17 16:50:43• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló február 23-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Február 20-tól Grand Mall Cinemában


A fekete ruhás nő 2. - A halál angyala (The Woman in Black 2: Angel of Death) - Nyolc gyermek a háború borzalmai elől Londonból egy távoli vidéki kisvárosba, Crythin Giffordba utazik Jean Hogg (Helen McCrory) iskola-igazgatónő és Eve Perkins (Phoebe Fox) tanítónő kíséretében. A vonaton megismerkednek a brit királyi légierő pilótájával, Harry Burnstow-val (Jeremy Irvine), aki szintén a lápvidékre tart. Nem is sejtik, hogy ami ott vár rájuk, az a háborúnál is borzalmasabb. A szép reményekkel érkező tanítónőket letaglózza az ütött-kopott, elhagyatott ház látványa. Eve rémálmok közt vergődve tölti első éjszakáját, és a másnap sem hoz számára megnyugvást. Amikor Harry felkeresi őt, elmeséli neki, hogy hangokat hallott álmában, és hogy a gyerekek szerint az egyik kisfiú kísértetet látott. Hamarosan rájönnek: nincsenek egyedül, egy bosszúszomjas szellem figyeli minden mozdulatukat. Amikor az egyik kisfiú eltűnik, a fiatal tanítónő nyomozásba kezd, hogy kiderítse, milyen félelmetes lény lakik a házban, és miért tör a gyerekek életére. Ez az a hely, ahol a rémálmok valósággá válnak. Vajon van kiút ebből a hátborzongató útvesztőből?

A fekete ruhás nő 2.

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.


Színház


Február 27-én, pénteken 19:00 órakor - Az elveszett levél - bemutató - Ady Endre bemutatóbérlet - Szakszervezetek Művelődési Háza, Szatmárnémeti - nagyterem


Filharmónia


Csütörtökön, február 19-én újabb szimfonikus koncert helyszíne lesz a Dinu Lipatti Filharmónia hangversenyterme. Ez alkalommal Tiberiu Popovici vezényeli a zenekart, az est szólistája pedig Bölöni Petrus Áron csellista lesz.


Kiállítás


Péterfi Ágnes alkotásai láthatók az Art Cafféban a GrapH-I-T0ne kiállítássorozat idei első eseményén. Részletek itt.

Február 4-én nyílt meg Kóter László képzőművészeti kiállítása a Képzőművészeti Múzeumban. A tárlat apropója a művész 65. születésnapja. Részletek itt.

A Gergely Csaba vezette Szatmári Képzőművészek Egyesülete újabb kiállítást nyitott a polgármesteri hivatal galériájában. Ez alkalommal három képzőművészeti ágazat, a festészet, a grafika és a fotózás művelőinek alkotásait láthatjuk egy közös kiállítás keretében. Részletek itt.

Egy újabb remek szatmári fotográfus fényképeivel ismerkedhetünk meg az Old Place Cafe&Pubban: Nagy Hajnalka-Csilla "Corpus" című tárlata látható a Nomanid Productions szervezésében. Bővebb információk itt.


Buli a Revel Klubban


Ezen a hétvégén is szuperséges buli várható a Revelben! Ha egy igazán jó partyra vágysz ott a helyed! Szombaton irány a szatmári és környékbéli fiatalok egyik kedvenc szórakozóhelye, a Revel klub!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: